NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Incendiu în București. Circulația a fost oprită în zona Piaţa Muncii, din cauza unui incendiu în subteran

Circulaţia rutieră este oprită, între Piața Muncii și Dristor, din Sectorul 3 al Capitalei, din cauza unui incendiu din subteran, anunță Brigada Rutieră, citată de Mediafax. 

Problemele au fost semnalate duminică dimineaţă, în jurul orei 09.00, la intersecţia străzilor Baba Novac şi Mihai Bravu, la nivelul carosabilului fiind observat fum dens ieşind din gurile de canalizare. În zonă au fost trimise mai multe echipaje de la Rutieră care au decis ca traficul rutier să fie deviat, pe ambele sensuri, între Piaţa Muncii şi Dristor, a declarat Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere, pentru Mediafax.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Bucureşti-Ilfov, fiind vorba despre un incendiu ce se manifestă în canalul subteran din zonă, au precizat oficiali ISU.

Poliţiştii de la Rutieră le recomandă conducătorilor auto să evite zona sau să folosească rute ocolitoare, respectiv str. Dristor- Calea Călăraşilor-bulevardul Basarabia

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response