NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Inca o mare victorie pentru nationala de rugby a Romaniei, intr-un meci test disputat la Bucuresti

Nationala de rugby a Romaniei a mai bifat o victorie importanta intr-un meci test disputat sambata seara la Bucuresti, dupa ce in urma cu 7 zile invingea nationala SUA dupa o pauza de 17 ani.

Sambata, a venit randul unei alte natiuni din America de Nord sa fie invinsa pe stadionul Arcul de Triumf. E vorba de Canada, care a pierdut in fata stejarilor cu 21-16.

La pauza a fost 18-3 pentru echipa noastra, care a dominat intalnirea, bifand 2 eseuri, prin Vlaicu si Surugiu, acelasi Vlaicu punctand 3 transformari.

Acelasi Vlaicu a adus si singurele 3 puncte de dupa pauza ale Romaniei, care a jucat in urmatoarea formula:

1. Mihaita Lazar (Castres Olympique), 2. Eugen Capatana (Timisoara Saracens), 3. Alexandru Tarus (Beziers), 4. Johan Van Heerden (Stiinta Baia Mare), 5. Marius Antonescu (Tarbes), 6. Viorel Lucaci (CSA Steaua), 7. Stelian Burcea (Capitan/Timisoara Saracens), 8. Andrei Gorcioaia (Valence d’Agen), 9. Florin Surugiu (Steaua), 10. Florin Vlaicu (Steaua), 11.Ionut Dumitru (Steaua) 12. Vladut Popa (Timisoara Saracens), 13. Jack Umaga (Timisoara Saracens), 14. Tangimana Fonovai (Timisoara Saracens), 15. Catalin Fercu (Timisoara Saracens).

Este a 5-a victorie consecutiva a Romaniei in fata Canadei, care e clasata pe locul 18 in lume.

Romania e clasata a 16-a in ierarhia mondiala IRB, fiind invinsa ultima data de nationala frunzei de artar in 1995, la Cupa Mondiala din Africa de Sud.

Urmatorul test al Romaniei va avea loc saptamana viitoare cu Uruguay.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response