NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

IGPR: Polițiștii i-au spus lui Adrian Naidin că nu pe el îl vizează, dar cu toate acestea muzicianul a sărit de la etaj

Inspectoratul General al Poliției Române a transmis vineri noi precizări  în cazul lui Adrian Naidin – muzicianul care s-a accidentat după ce a sărit pe geam, în timpul unei razii a Poliției.

IGPR susține că poliţiştii antidrog care au făcut percheziţiile i-au spus lui Adrian Naidin că nu au treabă cu el. Cu toate acestea, la scurt timp după ce a fost avertizat de polițiști, Naidin a sărit de la etajul unu al imobilului în care locuia. În momentul acestui incident, la etajul 1 nu se afla niciun polițist și niciun jandarm, subliniază IGPR.


Citește și: Violoncelistul Adrian Naidin a căzut pe geam după ce mascații ar fi greșit adresa. Oamenii legii căutau droguri. Au fost descoperite 500 de grame de canabis și cinci grame de cocaină


Forțele de ordine intraseră în imobil pentru că îl vizau pe proprietarul casei, suspectat că este liderul unei reţele de traficanţi de droguri. Potrivit IGPR, membrii echipei de intervenție purtau veste reflectorizante cu însemne specifice şi au avut un dialog explicit cu artistul.

Anchetatorii nu au date că Adrian Naidin ştia sau nu despre traficul de droguri, iar DIICOT va decide dacă va fi sau nu audiat.

Potrivit IGPR, la data de 28 septembrie poliţiştii antidrog din Bucureşti au realizat operaţiunea „Calofir”, pe linia combaterii traficului şi consumului de droguri de risc şi de mare risc, respectiv de canabis, comprimate de ecstasy şi cocaină. Acțiunea Poliției a inclus şapte percheziţii la domiciliile şi reşedinţele suspecţilor din dosar, nouă persoane fiind cercetate.

După ce s-a accidentat sărind pe geam, Adrian Naidin a postat, joi, pe Facebook, un mesaj în care face un apel către Ministerul de Interne și Ministerul Justiției: “Rog conducerea Ministerului de Interne şi pe cea a Ministerului de Justiţie să facă lumina în cazul meu şi să îmi cureţe numele pătat de angajaţii lor. Am încredere în oamenii cu conştiinţă din aceste instituţii că minciunile la adresa mea nu vor continua”, a scris muzicianul Adrian Naidin.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response