NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Hotelul de Gheata de la Balea Lac a fost inaugurat

Hotelul de Gheata de la Balea Lac, judetul Sibiu, a fost inaugurat, duminica, mai devreme decat fusese prevazut, ca urmare a conditiilor meteorologice favorabile.

Cele 12 camere duble cu pat matrimonial amenajate in incinta au fost rezervate atat pentru Craciun, cat si pentru Revelion.

Constructia Hotelului de Gheata de la Balea Lac, judetul Sibiu, a fost finalizata cu cateva zile mai devreme, datorita conditiilor meteorologice favorabile, lucrarile incepand la inceputul lunii decembrie, informeaza Mediafax.

Incepand de duminica, hotelul poate fi vizitat in regim de muzeu, biletul de intrare costand opt lei.

“Hotelul de Gheata este deschis de azi (duminica – n.r.), se poate vizita in regim de muzeu, barul functioneaza de asemenea, iar de la ora 18.00 este deschis, zilnic, si Restaurantul de Gheata din incinta hotelului. Toate cele 12 camere, care au drept tema comuna ‘Carnavalul’, sunt pregatite de oaspeti, iar o noapte intr-o camera de gheata costa 300 de lei, la fel ca si anul trecut.

Acestea au fost rezervate pentru sarbatoarea Craciunului si sunt ocupate in totalitate si pentru noaptea dintre ani, insa mai sunt disponibile pentru Revelion cele trei igluuri adiacente hotelului, care sunt inca in constructie”, a declarat Arnold Klingeis, managerul Hotelului de Gheata.

Potrivit acestuia, cele trei igluuri, care vor avea cate un pat dublu, vor fi gata pana in 31 decembrie.

“Cele trei igluuri sunt inca disponibile celor care vor sa petreaca Revelionul la Balea Lac, petrecerea urmand sa aiba loc la Restaurantul de Gheata. De asemenea, mai sunt locuri si la Cabana Balea Lac, cei cazati aici avand posibilitatea sa petreaca Revelionul la Restaurantul de Gheata”, a afirmat Arnold Klingeis.

Oferta pentru pachetul de Revelion la Ice Igloo cuprinde petrecerea la Hotelul de Gheata, plus doua nopti la Cabana Balea Lac cu regim de demipensiune pentru restul zilelor si un tur al complexului, la pretul de 359 de euro de persoana.

Cei cazati care vor petrece cumpana dintre ani la Hotelul de Gheata vor manca la o masa complet din gheata, cu un meniu special, partial aranjat pe farfurii din gheata, preparatele fiind pregatite la Cabana Balea.

De asemenea, potrivit lui Arnold Klingeis, Biserica de Gheata va fi gata la sfarsitul lunii ianuarie, aici urmand sa fie organizate diverse slujbe religioase ortodoxe sau catolice, nunti si botezuri.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response