NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Galaţi: O femeie şi-a ucis soţul cu un cuţit, la crimă asistând copilul lor de şase ani.

O femeie de 37 de ani din comuna gălăţeană Pechea a fost arestată preventiv după ce şi-a ucis soţul, înjunghiindu-l cu un cuţit în torace, la crimă asistând şi copilul celor doi, în vârstă de şase ani, relatează Mediafax.

“Femeia a fost plecată ziua de acasă, iar seara, pe fondul consumului de alcool, cei doi soţi s-au certat. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a tras-o de păr pe femeie, iar aceasta s-a răzbunat şi l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie. Bărbatul nu a murit pe loc, reuşind să iasă din casă şi să ajungă în locuinţa de peste stradă, unde stau părinţii lui. A fost solicitată intervenţia unei ambulanţe, însă până la sosirea echipei medicale victima a decedat”, a declarat, joi, procurorul Liliana Istrate de la Parchetul Tribunalului Galaţi.

Femeia a fost reţinută pe bază de ordonanţă, apoi a fost arestată preventiv pentru omor calificat.

Potrivit sursei citate, autoarea crimei, Florentina Gavrilă, şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

Cei doi erau căsătoriţi de opt ani şi aveau un copil de şase ani, care a asistat la crimă. În această situaţie, procurorii au sesizat Direcţia pentru Protecţia Copilului, cerând ca micuţul să intre într-un program de protecţie.

“În acest moment cel mic se află în grija bunicilor paterni, care locuiesc peste drum de casa în care a avut loc crima”, a adăugat procurorul Liliana Istrate.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi, Tania Calcan, a declarat că acest caz se află sub observaţie şi că în cel mai scurt timp va fi declanşată o anchetă.

“A fost stabilit un contact discret pentru a ne asigura că acel copil este în siguranţă în grija bunicilor paterni şi am primit această confirmare deja. În plus, a fost desemnat un psiholog care se va ocupa de acest caz, iar în cel mai scurt timp posibil va începe o anchetă”, a precizat purtătorul de cuvânt al DGASPC Galaţi.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response