NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Gabriela Firea susține că a fost amenințată pe email și că i-au fost ascultate telefoanele: Mă monitorizează grupuri şi cercuri de interese private care se simt deranjate că eu am ajuns primarul Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că, în ultima perioadă, a primit ameninţări pe e-mail sau pe reţelele de socializare. Totodată, ea precizează că este urmărită în trafic şi că îi sunt ascultate telefoanele.

„Declaraţiile mele au deranjat foarte mult. Declaraţiile ca declaraţiile, dar faptele mele de la Primăria Capitalei au deranjat grupurile de interese care ani de zile au câştigat milioane, zeci de milioane de euro, în urma contractelor pe care le-au semnat cu Primăria Generală a Capitalei, contracte care acum, în mod evident, sunt puse în pericol, pentru că nu intenţionez să fac rabat, nu intenţionez să fac compromisuri şi să perpetuez acest stil de a face risipă din banii publici şi de a toca acel aproape un miliard de euro – banii bucureştenilor – pentru afaceri care nu se simt în creşterea calităţii vieţii bucureştenilor”, a declarat Gabriela Firea, duminică seara, la Realitatea Tv.

Ea a mai dezvăluit că a fost îndemnată „să o lase mai moale”, în ceea ce privește anumite contracte, pe motiv că „sunt anumite afaceri care trebuie să continue chiar dacă ele nu aduc plus valoare.

Totodată, Gabriela Firea susține că „grupuri și cercuri de interese private” îi ascultă convorbirile telefonice. „Am avut o conversaţie telefonică cu o colegă de partid, la un moment dat această discuţie s-a întrerupt, iar eu auzeam ce discutasem cu doamna respectivă cu câteva minute înainte. Nu-mi venea să cred că pur şi simplu ascult înregistrarea propriei noastre convorbiri. (…) Eu cred că sunt structuri private, merg pe ideea că pe mine mă monitorizează grupuri şi cercuri de interese private care se simt deranjate că eu am ajuns primar general”, a mai precizat ea.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response