NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Gabriela Firea, despre participarea la parada de 1 Decembrie: Păi cum să mă duc cu forţa, vreţi să mă autoinvit?

“Păi cum să mă duc cu forţa, vreţi să mă autoinvit?”, a declarat primarul general Gabriela Firea, joi seară la România TV. “Arcul de triumf nu s-ar fi deschis şi nu s-ar fi putut defila după o pauză de mulţi ani dacă nu mă implicam personal eu şi consilierii. A fost un efort care nu poate fi descris în cuvinte pentru că era un şantier închis, un litigiu pe care l-am moştenit”, a explicat Firea. 

Iohannis nu i-a invitat la parada de 1 Decembrie pe Dragnea, Ponta şi Tăriceanu. “Trebuie să respecte nişte criterii de integritate”

Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta nu au fost invitaţi de preşedintele Klaus Iohannis nici la parada militară de 1 Decembrie, nici la recepţia de la Cotroceni, din cauza problemelor penale pe care le au cei trei, a anunţat Mădălina Puşcalău, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei. Detalii, aici. 

Firea a menţionat că, chiar dacă nu a primit o invitaţiue oficială de la Cotroceni pentru a participa la parada de 1 Decembrie, edilul ar fost totuşi invitat de ministrul Apărării. “Am înţeles că invitaţiile pentru defilarea de la Arcul de Triumf se fac tot de la Palatul Cotroceni pentru demnitarii care vor fi la tribună în preajma preşedintelui. Nu am primit această invitaţie. Pentru că e o persoană cu bun simţ, ministrul Apărării mi-a trimis o invitaţie. Nu am cum să merg undeva unde nu sunt dorită, dar cu siguranţă, ca bună româncă ce sunt, voi serba Ziua Naţională chiar dacă nu voi fi pe podium pentru Arcul de Triumf pentru care am muncit”, a conchis edilul şef al Capitalei la România TV

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Social

Articole asemanatoare

Leave a Response