NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Gabi Tamaş s-a îmbătat după remiza cu Dinamo. Reacţia lui Reghe: “Eu l-am trimis să bea după meci”

Gabriel Tamaş pare să fi călcat din nou pe bec, deşi promisese la revenirea la Steaua că se va concentra exclusiv pe fotbal. După unicul derby, cu Dinamo, fundaşul central ar fi luat la rând cluburile din Centrul Vechi, hotărându-se să plece spre casă abia dimineaţă, în jurul orei 9. Paparazzii cancan susţin că au imagini din această dimineaţă cu Tamaş într-o stare avansată de ebrietate. 

Gabi Tamaş (32 de ani) a fost integralist în derby-ul cu Dinamo (1-1), disputat sâmbătă seara, pe Arena Naţională. Pentru fundaşul Stelei a urmat o noapte lungă, petrecută în Centrul Vechi. Fotbalistul a fost filmat duminică dimineaţa, în jurul orei 09:00, fumând şi aflându-se într-o stare avansată de ebrietate.

Nici finanţatorul şi nici antrenorul vicecampioanei nu au părut însă deranjaţi de ultima escapadă a lui Tamaş. “Eu l-am trimis să bea după meci. I-am dat voie, era în timpul liber”, a confirmat Becali.

Laurenţiu Reghecampf a întărit spusele finanţatorului şi a declarat că Tamaş era în timpul liber. “De ce să mă deranjeze imaginile cu Tamaş? Jucătorul era în timpul lui liber. Ieri şi-a făcut antrenament, a fost normal. Nu am nicio problemă cu programul lor în timpul liber, atâta timp cât evoluţiile sunt bune, respectă programul, nu întârzie şi nu avem momente neplăcute. Mai ales jucătorii cu experienţă, şi la vârsta lui, fiecare ştie ce are de făcut. Ma interesează evoluţia lor şi randamentul şi să fie la program.”, a spus Reghecampf la sport.ro.

Gabi Tamaş a fost dat afară de la Steaua în vara anului trecut, de Mirel Rădoi, după ce nu a ajuns la reunirea echipei, care se pregătea să plece la Severin pentru meciul cu Pandurii.

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response