NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

FRF pierde procesele cu oamenii dati afara de Burleanu

Federatia Romana de Fotbal pierde in instanta litigiile cu fostii angajati demisi dupa instalarea lui Razvan Burleanu in functia de presedinte.

Cazul lui Florin Prunea este cel mai cunoscut, insa sunt si alti oameni care au actionat in instanta FRF dupa ce au fost dati afara si au avut castig de cauza.

Potrivit celor de la gsp.ro, una dintre persoanele care a obtinut o victorie importanta in duelul cu FRF este Dumitru Mihlache, fost director de competitii in mandatele lui Mircea Sandu.

Acesta trebuie sa primeasca in jur de 150 de mii de euro din partea Federatiei, “despagubiri egale cu drepturile salariale si celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul in lipsa emiterii deciziei anulate”, potrivit deciziei instantei.

Ar mai fi obtinut victorii in instante Marcel Paraschiv, fost referent protocol, Dan Bargaoanu, fost angajat la departamentul media si Marian Bucurescu, fost referent competitii. Cei trei trebuie sa primeasca sume cuprinse intre 14 si 32 de mii de euro.

Campionul despagubirilor este Florin Prunea, cel care a incasat deja aproape jumatate de milion de euro de la FRF.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response