NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

FOTO+VIDEO. Atac armat la Universitatea din Ohio. Sunt cel puțin opt răniți, dintre care unul în stare critică. Agresorul a fost împușcat mortal

UPDATE 18,50: Atacatorul din campusul Universității Ohio a fost împușcat mortal de forțele de ordine, informează CNN.


Un individ înarmat a pătruns în campusul Universității din Ohio și a deschis focul, informează luni presa din SUA.

Sunt cel puțin opt răniți, dintre care unul este în stare critică. Polițiștii au intervenit echipați cu veste antiglonț, din kevlar, și cu arme de mare calibru, relatează martorii din interiorul campusului.

“Un bărbat înarmat se află în campus. Încercați să vă adăpostiți în nordul campusului. Fugiți, ascundeți-vă, luptați!” au anunțat serviciile de urgență ale Universității.

Potrivit CNN, Departamentul Pompierilor din localitatea Columbus, unde se află campusul, a anunțat că cel puțin șapte persoane au fost transportate la spital. Bilanțul a fost reevaluat ulterior la opt răniți, dintre care unul în stare critică.

Atacatorul a acționat în Watts Hall – clădirea în care se află sediul departamentului de Inginerie și de Știința Materialelor.

Incidentul s-a produs în principalul campus al Universității Ohio, care este unul dintre cele mai mari din SUA. Universitatea Ohio are peste 65.000 de studenți, aflați în campusuri din întregul stat Ohio.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response