NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

FOTO + VIDEO. Maroc: Un bloc cu patru etaje s-a prăbușit peste o cafenea din Casablanca. O persoană a murit, 22 au fost rănite

O persoană a murit și 22 au fost rănite, dintre care una se află în stare critică, după ce un bloc cu patru etaje, din orașul marocan Casablanca, s-a prăbușit peste o cafenea aflată la parter. În interiorul cafenelei se aflau simpatizanți ai echipei locale de fotbal Wydad, care urmăreau la televizor un meci al echipei favorite, informează EFE, citat de Agerpres.

Agenții de protecție civilă au lucrat toată după-amiaza contracronometru pentru a căuta locatari aflați sub ruine și au reușit să scoată răniții, care au fost trimiși la spital.

Pentru moment, nu se cunoaște cu exactitate numărul persoanelor aflate în bloc, la momentul producerii incidentului. Potrivit primelor informații din mass-media, imobilul ar fi avut un permis de construcție pentru două etaje, dar proprietarul ar fi adăugat alte două, după care au apărut fisuri în construcție ce au fost semnalate autorităților de un medic care avea un cabinet în clădire.

Tragedia de vineri este similară celei înregistrate în 2014, în cartierul Bourgogne din Casablanca, cînd trei edificii învecinate au căzut la pământ, cauzând moartea a 23 de persoane.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response