NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

FOTO. Accident feroviar în gara CFR Aradul Nou. O locomotivă a lovit mai multe vagoane-cisternă încărcate cu motorină. Nu sunt victime

În triajul Gării Arad o locomotivă care urma să se cupleze la o garnitură de cisterne pline cu motorină a intrat cu viteză, miercuri dimineață, în primul vagon, singurul gol, şi l-a ridicat de pe şine, rupând liniile de mare tensiune. Pompierii Detașamentului Arad au fost trimiși la locul incidentului pentru a asigura zona, după ce o locomotivă a încercat să cupleze mai multe vagoane tip cisternă încărcate cu motorină, însă a lovit primul vagon, relatează cotidianul local Aradon.

Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, după ora 02:00. O locomotivă care a încercat să cupleze mai multe vagoane cisternă încărcate cu motorină a lovit primul vagon – care nu era încărcat deoarece întotdeauna primul vagon de marfă nu se încarcă. Impactul a fost atât de puternic încât vagonul gol a fost urcat peste cel de-al doilea vagon.

Un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad a verificat dacă nu sunt scurgeri de motorină și a rămas peste noapte la fața locului pentru a asigura zona.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response