NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

FOTE 2015. Andrea Miklos, medalie de aur la 400 m

Andrea Miklos a cucerit, vineri, medalia de aur în proba de 400 m, din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului (FOTE) de la Tbilisi, cu un nou record personal – 53″68/100, a treia medalie de aur a delegației noastre, după cele obținute de Georgiana Aniței, la triplusalt, și înotătoarea Maria Claudia Gâdea, la 400 m mixt.

Andrea Miklos, în vârstă de 16 ani, a făcut o cursă a turului de stadion excelentă, impunându-se clar, cu aproape o secundă și jumătate în fața principalelor ei urmăritoare, medaliata cu argint Yasmin Giger (Elveția) — 55″02/100 (Personal Best) și Katarina Sekulic (Serbia) — 55″09/100, medaliată cu bronz.

Andrea Miklos, care a venit în capitala Georgiei de la Mondialele pentru cadeți de la Cali, a trecut cu bine și proba de foc a competițiilor puternice consecutive, îmbunătățindu-și de la un concurs la altul performanțele. Cu titlul ei, totalul României la Tbilisi este de 5 medalii, dintre care 3 de aur și 2 de argint, bilanț care urcă, deocamdată, țara noastră pe un remarcabil loc 10 pe națiuni.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response