NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Fostul fotbalist Daniel Prodan a fost decorat, post-mortem, cu Emblema de Onoare a Armatei Române cu însemn de pace

Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, l-a decorat, post-mortem, pe fostul forbalist Daniel Prodan cu distincţia Emblema de Onoare a Armatei Române cu însemn de pace, transmite Agerpres.


Citeşte şi: VIDEO. Fostul fotbalist Daniel Prodan, care l-a învins pe argentinianul Batistuta, a murit în urma unui infarct. Foştii colegi sunt în stare de şoc. Marica: Ne va fi greu, aici, fără veselia ta molipsitoare


“În semn de îndreptățită apreciere pentru rezultatele remarcabile obținute în cariera sa sportivă în cadrul clubului militar, dar și pentru a onora performanțele de excepție înregistrate ca titular al reprezentativei României la campionatele mondial și european de fotbal, pentru întreg prestigiul adus Armatei Române, am conferit astăzi, post-mortem, lui Daniel Prodan, Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace. Îmi exprim speranța că vestea va aduce și alinare familiei îndoliate”, a anunțat vineri Motoc pe Facebook.


Citeşte şi: VIDEO+FOTO. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Daniel Prodan este depus vineri la Arena Națională. Înmormântarea va avea loc sâmbătă


Fostul internațional român Daniel Prodan a încetat din viață miercuri seara, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct suferit în locuința sa. Daniel Prodan a strâns 54 de selecții la echipa națională în perioada 1993 — 2001, participând cu reprezentativa României la Campionatul Mondial din 1994, unde a fost integralist în toate cele 5 partide, și la Campionatul European din 1996.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response