NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Forbes: Topul celor mai bine platiti actori – cine il conduce si surpriza de pe locul doi

Revista Forbes a intocmit topul anual al celor mai bine platiti actori, iar cel de anul acesta este condus de Robert Downey Jr., care a obtinut anul trecut 80 de milioane de dolari din productiile in care a jucat.

Mare parte din aceasta suma se datoreaza succesului uimitor al peliculei “Avengers: Age of Ultron”, care a avut incasari de peste 1,3 miliarde de dolari in toata lumea, arata Newsmax.

Batalia greilor: Care este cel mai bine platit actor – vezi topul Forbes (Video)

Pe locul doi s-a clasat veteranul Jackie Chan, in varsta de 61 de ani, care a castigat 50 de milioane de dolari din productiile realizate la Hollywood sau in China.

Locul trei in topul Forbes este ocupat de durul de la Hollywood Vin Diesel. Actorul a obtinut anul trecut 47 de milioane de dolari, mai ales datorita continuarii francizei “Fast and Furious”.

Topul Forbes continua cu Bradley Cooper, care a castigat 41,5 milioane de dolari; cu Adam Sandler, cu 41 de milioane de dolari si cu Tom Cruise, 40 de milioane de dolari.

Forbes anunta lista actorilor sub 30 de ani putred de bogati – majoritatea vin din familii sarace

Restul topului este completat de Amitabh Bachchan (33,5 milioane de dolari), Salman Khan (33,5 milioane de dolari), Akshay Kumar (32,5 de milioane) si Mark Wahlberg (32 de milioane).

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response