NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Florian Walter vorbeste despre retragere: “Nu vreau sa imi aduca fanii coliva”

Patronul echipei Petrolul Ploiesti, recent castigatoare a Cupei Romaniei, dupa 1-0 cu CFR Cluj in finala, a lasat de inteles ca ar putea fi ultimele lui zile in fotbal.

“Nu stiu ce voi face eu, ma voi gandi. Nu as mai vrea sa continuu in fotbal, dar ma voi gandi. Fanii sunt de felicitat. Intr-o saptamana voi sti ce voi face. Daca ma retrag, nu voi mai investi la nicio echipa. Nu mi-a placut imaginea cu George Copos si suporterii aceia care i-au dus o tava de coliva. Nu cred ca el a vrut sa faca rau si eu nu vreau sa ajung asa.”, a declarat Walter la televiziunea Digi Sport.

Legat de bucuria castigarii Cupei, el a spus: “Am investit bani si munca, am o satisfactie aparte sa castig un trofeu. Eu am mai castigat si la Dinamo, dar nu eram eu la pupitru. Petrolul a jucat foarte bine si a castigat in fata unei campioane. Familia Petrolul a castigat, desi CFR are o echipa de elita. Am avut meciuri mult mai grele pe care le-am castigat. Cupa asta va ramane in istorie. Baietii au 1 milion de euro prima, dar nu din partea mea, ci din partea autoritatilor locale. Protocolul este semnat din iarna si banii astia se vor duce la jucatori. Clubul nu va lua nimic.”, a mai avut de adaugat presedintele CA al Petrolului, la interventia televizata mai sus-numita.

Petrolul a castigat finala cu CFR Cluj, scor 1-0, prin golul lui Bokila din minutul 8.

D.A.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response