NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Fiul minor al unui şeic a furat maşina mamei sale şi a luat-o pe contrasens, pe străzile Londrei. Ce s-a întâmplat pe urmă pare desprins dintr-un film de acţiune

Fiul de 16 ani al unui şeic stabilit în Marea Britanie a furat maşina mamei sale şi a condus pe contrasens pe străzile Londrei, cu poliţia după el, lovind un taxi şi doborând un stâlp, scrie globoble.com.

Incidentul s-a produs în octombrie anul trecut, însă abia acum poliţia londoneză a dat publicităţii imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe străzile unde a avut loc urmărirea. Cinci maşini de poliţie s-au ţinut după tânărul aflat la bordul unui Mercedes, iar cursa nu s-a oprit decât în momentul în care fiul şeicului a intrat cu bolidul într-un stâlp şi apoi, dând cu spatele, într-un taxi.

Având în vedere stilul haotic în care conducea, martorii au crezut că băiatul de 16 ani este băut, însă acesta le-a spus poliţiştilor că suferă de ADHD (sindromul deficitului de atenţie).

Deşi părinţii băiatului sunt separaţi, cei doi s-au reunit pentru a-i fi alături la proces. Tânărul a fost obligat să muncească 60 de ore în folosul comunităţii şi se va afla într-o perioadă probatorie de un an, iar în plus va purta şi o brăţară electronică. Cu toate acestea, în mod surprinzător, băiatului nu i-a fost interzis să conducă, motiv pentru care, imediat după terminarea procesului, acesta i-a spus tatălui său că abia aşteaptă să meargă cu motoreta.

13912600

 

 

Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response