NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Fanii Stelei ies in strada: Nu se mai poate cu Gigi Becali

Mii de suporteri ai Stelei se pregatesc sa iasa in strada pentru a protesta fata de modul in care Gigi becali conduce clubul.

Omul care a initiat acest protest, Jan Pavel, fostul lider al galeriei “ros-albastrilor”, sustine ca fanii vor sa preia echipa.
Acestia si-ar dori de la Becali lotul de jucatori, iar de la Clubul Armatei palmaresul si emblema.

“Noi ne pozitionam la mijloc fata de CSA Steaua. Nu mai sunt admise echipe departamentale, vrem sa facem un club al suporterilor, cu actionari 100% suporteri. 50 de euro va costa o actiune, fiecare isi va putea cumpara actiuni pana la 100.000 de euro, aceasta fiind suma limita. Nu vream sa mai preia cineva intreaga putere. Presedintele se va alege intr-o adunare generala, va fi ceva pe modelul Barcelona. Prin miting vrem sa ne pozitionan nici pro, nici contra CSA. Nici cu Gigi Becali nu mai merge.

Prezenta va fi numeroasa, cateva mii de oameni. Va fi la stadionul Steaua, nu trebuie aprobari pentru ca se va face in incinta bazei. Vom face o societate in care vom achizitiona tot de la CSA. Vom lua logo-ul pentru ca trebuie sa fim in legalitate. Vom negocia cu FCSB-ul pentru a prelua lotul actual. Vom demara tot acest proces imediat dupa adunarea care va avea loc pe 24 octombrie”, a declarat Jan Pavel pentru Prosport.

Mitingul organizat de fanii Stelei va avea loc in data de 24 octombrie la baza Steaua din cartierul Ghencea.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response