NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

“Este FABULOASĂ”. Cea mai sexy actriţă care i-a înnebunit pe români, surprinsă în ipostaze în care nu ai mai văzut-o. VIDEO INCENDIAR

de Mădălina CHIŢU Publicat la: 31.01.2013 19:30 Ultima actualizare: 31.01.2013 19:58

Penelope Cruz nu este talentată doar în ale actoriei. Vedeta de peste ocean ştie şi să cânte. Artista a lansat recent single-ul „Decirnos Adio” (nr. Ne luăm la revedere). Piesa este interpretată împreună cu Miguel Bose, câştigătorul unui premiu Grammy, scrie The Sun.

Single-ul este unul de dragoste. În videoclipul piesei menţionate mai sus Penelope Cruz apare în ipostaze sexy.

Clipul postat pe YouTube a devenit viral. În doar 5 zile de la postarea videoclipului în care apare Penelope Cruz pe site-ul de conţinut video, peste un milioan de persoane au vizualizat clipul.

Cotidianul britanic notează că aceasta nu este pentru prima dată când artista, în vârstă de 38 de ani, lansează un single. Melodiile precedente cântate de Penelope Cruz apar pe coloana sonoră a filmelor Volver şi Nine.

Singel-ul pe care cei doi îl interpretează împreuna, apare pe ultimul album al lui Miguel Bose şi este compus de Eduardo, fratele lui Penelope.

„Penelope este fabuloasă. Vocea ei are personalitate. Îi place să cânte, ceea ce nu poţi spune despre oricine”, a declarat Miguel Bose despre Penelope Cruz.

Intră în comunitatea Facebook Gândul, locul unde ziarul vorbeşte cu tine

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response