NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Elev găsit în comă alcoolică în toaleta şcolii

Un elev de 16 ani de la Colegiul Naţional Nicolae Bălcescu a fost găsit în comă alcoolică în toaleta liceului. Un coleg a cerut voie la toaletă în timpul orei şi l-a găsit pe băiat în stare de comă. Imediat, profesorii au fost anunţaţi şi o ambulanţă a fost chemată la şcoală.

„ În ora de la 11.00 la 12.00 un elev a lipsit de la ora respectivă, i s-a făcut rău. Un alt coleg, care a cerut voie la toaletă, l-a găsit leşinat în baie. Ne-a anunţat, am solicitat intervenţia uni echipaj de salvare, au venit. Nu ne-au spus care e cauza. Băiatul şi-a revenit, dar e sub supraveghere. La primele 3 ore a fost, am discutat cu profesorii de la clasa, s-a comportat normal, nu erau semne că ar fi venit băut. La a 4 a oră a lipsit, vom vedea ce s-a întâmplat atunci. De ieşind din şcoală, paznicul nu l-a văzut ieşind. Vom vedea care a fost cauza, discutăm cu părinţii şi dacă se confirmă, consumul de alcool înseamnă sancţionare. Nu a mai avut incidente de acest gen în şcoală niciodată”, a declarat directorul Colegiului Bâlcescu, Cristian Toncea.

Potrivit obiectivbr.ro, elevul a fost preluat de ambulanţă şi dus de urgenţă la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale. I s-au făcut consultaţii, s-a făcut consultul de specialitate, elevul este în stare ameliorată. Medicii spun că băiatul era într-o stare de comă superficială, drept pentru care acum şi-a revenit este conştient, vorbeşte. Are un traumatism cranian minor, o escoriatie la frunte şi la mâna dreaptă.

Din primele cercetări, după ce a consumat băuturi alcoolice, tânărului i s-a făcut rău şi a mers la baie, unde a şi fost găsit în comă.

Din primele informaţii tânărul a fost prezent la primele 3 ore de curs, el lipsind la cea de a patra oră, de matematică. Din declaraţiile paznicului unităţii de învăţământ, elevul nu a părăsit în cele trei ore incinta liceului. Evenimentul a uimit conducrea şi cadrele didactice cu atât mai mult cu cât tânărul este cunoscut ca un elev disciplinat, fără probleme. După ce va fi externat băiatul va primi consiliere psihologică.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Social

Articole asemanatoare

Leave a Response