NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

E oficial! Laurenţiu Reghecampf PĂRĂSEŞTE STEAUA. Destinaţie surpriză după finala Cupei României

Arabii de la Hibasport anunță că antrenorul român s-a înțeles deja pentru un contract cu Al Hilal, fosta echipă a lui Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi. Sursa citată informează că șefii saudiți îl curtează de mai multă vreme pe Reghecampf, care i-a impresionat prin victoriile cu Ajax sau Chelsea, care au adus-o pe Steaua în atenția întregului mapamond.

Reghecampf, MESAJ URGENT pentru Gigi Becali

La Al Hilal, locul 2 în ultima ediție de campionat a Arabiei Saudite, Reghecampf ar urma să-l înlocuiască pe fostul mare internaționalSami Al Jaber (156 de selecții la națională), care a decepționat prin faptul că nu a reușit să câștige vreun trofeu cu formația alb-albastră. 

Steaua intră în preliminariile UCL pe 15 sau 16 iulie

În cazul în care va semna cu Al Hilal, Reghecampf ar urma să încaseze un salariu uriaș, de circa trei milioane de euro anual, dar acesta trebuia să ia o decizie clară înainte de începerea parcursului Stelei în UCL. Campionii României vor trebui să treacă de trei tururi preliminare pentru a intra în grupe, iar competiția va începe pe 15/16 iulie.

Hibasport mai scrie că Reghecampf este curtat și de alte formații importante din Rusia, Qatar și Emiratele Arabe Unite, iar clauza lui de reziliere la Steaua este cifrată la un milion de euro.

Mai are o ofertă și de la Al Nasr!

Pe lângă negocierile cu Al Hilal, Laurențiu Reghecampf mai are o ofertă tot din Orientul Mijlociu, Al Nasr (EAU) interesându-se și ea de serviciile antrenorului roman.

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response