NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

După Astra şi Pandurii, încă o echipă din Liga 1 e în pericol să-şi piardă jucătorii. Salariile scad cu 30 la sută

CMS Poli Iaşi are şi ea mari probleme financiare. Jucătorii, staff-ul şi angajaţii clubului au trei salarii restante, iar primarul a convocat, miercuri, o şedinţă în care i-a transmis lui Florin Prunea care sunt condiţiile ce trebuiesc îndeplinite în aşa fel încît Consiliul Local şi Judeţean să reia finanţarea.

Lucrurile sînt foarte simple. Domnul primar mi-a transmis clar că nu mai dă bani nici măcar pentru o fisă de telefon dacă jucătorii nu vor accepta reducerea salariilor cu 30 la sută. Însă, în cazul în care echipa se va califica în play-off, fotbaliştii vor primi înapoi 10 la sută din scădere. Deci, în cazul în care ne clasăm pe primele şase locuri după terminarea sezonului regular, scăderea va fi de doar 20 la sută“, a spus Florin Prunea, pentru fanatik.ro.

Citeşte şi Pandurii Tg. Jiu, în pragul desfiinţării. Salariile jucătorilor vor fi reduse la 1.000 de euro

Întrebat dacă a discutat cu fotbaliştii despre aceste măsuri, preşedintele lui CSM Poli Iaşi a spus: “Le-am transmis că au 24 de ore să-mi comunice decizia. Fiecare jucător va lua o hotărîre în nume propriu. Pentru că au familii, copii, cheltuieli diverse. Le-am pus în vedere cerinţa primarului, acum aştept un răspuns de la ei. Cei care nu vor accepta, nu avem ce să le facem. Au contracte şi vor fi plătiţi ca atare. Nu se pune problema să-i excludem din lot. Păi sînt 17 fotbalişti sănătoşi în lot. Ce facem? Jucăm cu juniorii? Eu sînt alături de fotbalişti, indiferent de decizia pe care o vor lua. Pentru că am negociat cu ei nişte contracte şi aşa este normal“.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response