NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Dumitru Dragomir i-a luat pământul lui Gigi Becali la TABLE. “Am făcut 16 vile pe terenul ăla!”

“Ne-am întîlnit la Crystal Palace. Gigi a pierdut mulți bani, eu cîștigasem în acea seară. Mi-a cerut cu împrumut, i-am spus că-i dau doar dacă îmi vinde niște pămînt în Pipera, unde să-mi contruiesc un număr de vile. Ne-am tocmit la preț, i-am dat o sumă mare de bani, urmând să-mi dea pământul și actele. A făcut o schiță, 250 de metri lungime, 25 lățime, cu drum în față, a semnat-o și mi-a spus că a doua zi îmi face actele. Din banii mei s-a întors și a câștigat peste 100.000 de dolari”, scrie Dumitru Dragomir.

A doua zi avea o mare surpriză din partea lui Gigi Becali: “Băi, Mitică, îți mulțumesc, acum i-ați banii pe care mi i-ai dat, mi-a spus. Nu, Gigi, eu am cumpărat pământ de la tine, nu ți-am dat bani împrumut”, a fost replica lui Dragomir.

Cei doi s-au certat, pentru că Gigi Becali nu voia nici în ruptul capului să-și respecte angajamentul. Jumătate de an s-au certat cei doi, după care Gigi Becali a cedat și i-a făcut actele lui Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir şi-a lansat CARTEA-BOMBĂ. Dezvăluirea unui BLAT: “Vă dau 300.000!”

“Dar tot m-a păcălit. Nu mi-a dat și drumul de acces, care era obligatoriu. Am construit 16 vile, am construit și drumul de canalizare direct la oraș, dar fără să am drum, acte pe drum sau fără ca acesta să fie donat primăriei. Am făcut scandal, m-am certat cu Gigi, voia să-mi dea drumul, dar pe bani foarte mulți. După vreo 3-4 ani, jucam table cu el și câștigam mult. După 50 de linii m-am săturat și voiam să mă las. Gigi, nimic, voia să jucăm, să mă bată și el. Mă ia la sentiment: băi, Mitică, dacă mai joci 20 de linii, îți dau drumul în fața vilelor! De când așteptam asta! I-am spus că nu vreau să-mi dea mie drumul, să-l dea primăriei din Voluntari. A luat o hîrtie A4 și i-a scris primarului Pandele: finule, îți dau drumul din fața vilelor lui Dragomir, vorbește cu Anișoara (notarul lui Gigi Becali) să facă actele! Am câștigat de două ori, el de 18 ori. Mi-a luat tot ce câștigasem, dar eram bucuros că rezolvasem cu drumul”, amintește fostul șef al LPF.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response