NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Dramă în familia unui cunoscut actor de la Hollywood. „A murit în această dimineaţă”

Michael Madsen, unul dintre „băieţii răi” ai „cetăţii filmului” de la Hollywood, a anunţat pe Facebook trecerea în nefiinţă a tatălui său.

Michael Madsen a anunţat pe Facebook decesul tatălui său, în vârstă de 88 de ani. „Tatăl meu a murit în această dimineaţă, la vârsta de 88 de ani. A avut o viaţă bună, a fost un tată şi un bunic bun. Cu toţii îi vom simţi lipsa”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook, care înregistrează aproape 200.000 de like-uri.

Michael Madsen s-a născut în data de 25 septembrie 1958 şi este cunoscut pentru rolurile din „Reservoir Dogs”, „Kill Bill” sau „Donnie Brasco”. Actorul colaborează frecvent cu regizorul Quentin Tarantino şi preferă rolurile negative.

Cariera sa cinematografică include peste 170 de filme, printre care se numără şi „Sin City”, „The Doors”, „Thelma & Louise” şi „Free Willy”.

Madsen este şi un cunoscut poet şi prima sa carte, Burning in Paradise, a câştigat premiul Independent Firecracker Award în anul 1998, fiind tradusă în limba norvegiană în 2008.

Actor s-a născut în Chicago, Illinois, fiind fiul unei regizoare, Elaine Melson şi al unui pompier, Calvin Madsen. Michael mai are două surori, Cheryl Madsen, antreprenor şi Virgina Madsen, actriţă nominalizată la premiul Oscar. La începutul carierei sale cinematografice, Madsen a fost instruit de un alt actor celebru, John Malkovich.

14843134

 

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response