NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Două trenuri s-au ciocnit în Iran. Sunt cel puțin 31 de morți și 70 de răniți

UPDATE 15,45: Bilanțul tragic al accidentului feroviar din nordul Iranului a ajuns la cel puțin 31 de persoane decedate, după coliziunea celor două trenuri de călători. De asemenea, circa 70 de persoane au fost rănite, a anunțat guvernatorul provinciei Semnan la televiziunea publică Irib.


Cel puțin opt persoane și-au pierdut viața și 11 au fost rănite după ce două trenuri de pasageri s-au ciocnit vineri în provincia iraniană Semnan (centru-nord), a informat Reuters citată de Agerpres.

Directorul Semilunii Roșii din provincia Semnan, Hassam Shokrollahi, a explicat că nu poate anunța un bilanț definitiv deoarece există vagoane ‘în flăcări’. În plus, din cauza dificultăților de acces în regiunea izolată în care a avut loc coliziunea, doar un elicopter a putut ajunge la locul accidentului pentru a-i evacua pe răniți, a adăugat Shokrollahi.

Cauza coliziunii face obiectul unei anchete, a anunțat televiziunea de stat din Iran, Irib, adăugând că echipe de salvare au fost trimise la locul accidentului.

Coliziunea s-a produs în stația Haft-Khan din orașul Shahroud, situat la circa 400 km est de Teheran.

Unul dintre trenuri, care făcea legătura între Mashhad (nord-est) și Teheran, staționa în gară în momentul în care a fost izbit de o altă garnitură.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response