NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Discovery a lansat Castelul bantuit, un scurtmetraj filmat in Romania

Discovery a lansat la nivel global “Castelul bantuit”, prima productie virtual reality de fictiune a companiei filmata in Romania, creata special pentru Halloween.

Scurtmetrajul este disponibil pe aplicatia mobila Discovery VR (IOS si Android) si pe DiscoveryVR.com, pe diverse website-uri din portofoliul companiei, pe canalul oficial YouTube si paginile de Facebook, dar si pe site-ul oficial al Castelului Corvinilor.

“Castelul bantuit” este un scurtmetraj filmat la Castelul Corvinilor din Hunedoara, unul dintre cele mai mari castele din Europa, construite in stil gotic-renascentist.

“Castelul bantuit” a fost filmat la inceputul lunii octombrie de o echipa de experti din SUA, Romania si Marea Britanie.

Construita intr-un puternic contrast alb-negru, intr-un decor intim, straniu, productia horror evoca monstri si fecioare, facand trimitere la inclusiv la personajul Dracula al lui Bram Stoker.

Nu e prima oara cand Discovery filmeaza in Romania. In urma cu doi ani, s-a filmat aici “Supravietuire extrema cu Ed Stafford”.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response