NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Dinamo SE VINDE. Ionuţ Negoiţă s-a înţeles cu un un indian MILIARDAR. Mutu a intermediat AFACEREA

Adrian Mutu a discutat cu Ionuţ Negoiţă după ce acesta şi-a arătat public disponibilitatea să vîndă clubul.

“Îţi aduc eu investitor, cât vrei pe club?”, a fost mesajul care l-a făcut pe Ionuţ Negoiţă să stabilească o întîlnire cu Adrian Mutu.

“Discuţiile au fost rapide şi foarte clare. Negoiţă a spus că e dispus să cedeze jumătate din acţiunile clubului pentru câteva milioane de euro, Adi Mutu a prezentat o procură de la un om de afaceri indian, care este foarte potent financiar. Evident, urmează un audit, pentru că potenţialul viitor patron doreşte să vadă pe ce dă banii. Tocmai de aceea, drept garanţie şi deschidere faţă de cumpărător, Negoiţă a fost de acord ca Mutu să devină manager general, Briliantul urmând a se asigura că totul se desfăşoară la club în conformitate cu cerinţele cumpărătorului! Practic, până în iarnă, cele două părţi doresc să bată palma”, a dezvăluit o sursă pentru Fanatik.

Adrian Mutu a confirmat informaţia: “De unde aţi aflat? E adevărat, este vorba de un indian, însă care e stabilit în Londra. Este un tip foarte potent financiar, dar nu-mi cereţi detalii pentru că nu vă pot spune. E o afacere între doi oameni care se vor pune la masă săptămâna viitoare pentru a negocia. Vedem după ce se va întâmpla!”.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response