NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Descoperirea bizară făcută de un american în podul casei bunicilor. „E o mână reală”

Un american a găsit în podul casei bunicilor lui un geamantan misterios. În interiorul acestuia se aflau o hartă, mai multe monede vechi, o fotografie cu doi miri şi, cel mai bizar, mâna mumificată a unei persoane. Acum, Mike Lopez încearcă să desluşească ciudata poveste a obiectelor.

Un bărbat din California, SUA, a făcut o descoperire bizară în timp ce făcea curăţenie în podul casei bunicilor. Mike Lopez a găsit un geamantan în care se aflau mai multe monede vechi, o hartă, o fotografie şi, cel mai ciudată, o mână mumificată. În plus, pe unul dintre degete se afla şi un inel, scrie Huffington Post.

Deşi nu a recunoscut mirii imortalizaţi în respectiva poză, americanul bănuieşte că ar fi vorba despre străbunicii lui, Eve şi Ernesto Lopez.

FOTO: wfla. com

Cât priveşte restul obiectelor din valiză, Mike crede că acestea ar avea legătură cu legenda piratului José Gaspar, al cărui nume este scrisă şi pe hartă. Totuşi, în ciuda numeroaselor poveşti despre Gaspar, extrem de populare în Tampa, existenţa sa nu a fost niciodată certificată.

Aşadar, americanul a cerut ajutorul unui curator de la Tampa Bay History Center. Acesta apreciază că harta ar data din anii ’20 – ’30, însă despre bănuţii înşiraţi pe firul de cupru, nu s-a putut pronunţa încă din cauza stării de degradare avansată.

FOTO: wfla.com

„Cu siguranţă, însă, aceea este o mână reală”, a explicat curatorul Rodney Kite-Powell, subliniind totuşi că „cel mai probabil nu este mâna lui José Gaspar”.

E echipă de specialişti lucrează încă pentru a desluşi misterul din jurul valizei.

14185874

 

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response