NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Decizia luata de Judecatoria Sectorului 2 in cazul care-l poate indeparta pe Christoph Daum de la echipa nationala

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 2 au dezbatut, marti, contestatia depusa de Florin Prunea in cazul sedintei Comitetului Executiv in care s-a validat numirea lui Christoph Daum.

Din informatiile obtinute de Ziare.com, judecatorul a ramas in pronuntare pana pe 5 decembrie. La aceasta data se asteapta un verdict.

Sedinta Comitetului Executiv in care Christoph Daum a fost validat in functia de selectioner a fost contestata la Judecatoria Sectorului 2 de Florin Prunea.

Membru in Comitetul Executiv, Prunea se bazeaza pe faptul ca la acea sedinta nu a fost intrunit cvorumul necesar (8 persoane cu drept de vot).

In sala au fost prezenti opt membri ai Comitetului Executiv, insa unul dintre ei, Auras Brasoveanu, avea o condamnare definitiva si, conform statutului federal, nu ar fi avut drept de vot.

In aceste conditii, Prunea considera ca doar sapte voturi au fost valide, motiv pentru care a contestat sedinta la Judecatoria Sectorului 2.

Boicotul sedintei in care a fost numit Christoph Daum nu a avut in realitate nicio legatura cu aducerea antrenorului german.

Patru membrii au hotarat insa sa boicoteze sedinta nemultumiti de modul in care Razvan Burleanu conduce Federatia si de faptul ca multe decizii sunt luate doar prin voturile membrilor de la ligile inferioare si fotbal feminin.

Principalul motiv de suparare l-a prezentat regula care obliga cluburile din Liga 1 sa foloseasca tot timpul un jucator eligibil pentru nationala de tineret. Reprezentantii Ligii 1 s-au opus, dar ea a fost pusa in aplicare cu ajutorul voturilor membrilor de la ligile inferioare si fotbal feminin.

Astfel, Gino Iorgulescu, Valeriu Argaseala, Florin Prunea si Emilian Hulubei au decis sa boicoteze sedinta. De asemenea, Stefan Stana si Kyros Vassaras nu au fost prezenti din motive personale.

C.S.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response