NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

De ziua lui, Smiley şi Jazzy Jo lansează videoclipul piesei “Present for you”

Echipa HaHaHa semnează coloana sonoră a filmului Poveste de dragoste

De Sfântul Andrei, Smiley (Andrei Maria) şi Jazzy Jo au pregătit un cadou pentru fanii Poveste de dragoste: videoclipul piesei“Present for you”, cu imagini din filmul Poveste de dragoste, proaspăt lansat în cinematografe.

Avem datoria de a lupta pentru o lume în care există iubire. Iubirea ne defineşte pe noi ca specie. Poveste de dragoste este filmul perfect pentru luna decembrie, pentru oamenii care iubesc. Te vei simţi mai bogat sufleteşte după ce vezi filmul acesta.”, spune Smiley.

Poveste de dragoste este primul love story românesc, lansat în cinematografe vineri, 27 noiembrie. Acţiunea filmului se petrece într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, unde Sebastian şi Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste.  Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă.  E vremea Crăciunului şi viata îi rezervă acestei tinere frumoase şi talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească.

Mi-am dorit pentru acest film o coloană sonoră care să ajungă la sufletul spectatorilor iar echipa HaHaHa Production a înţeles exact încărcătura emoţională a filmului. Am avut nororcul de a lucra cu cea mai bună echipă”, spune regizorul Cristina Iacob.

A fost cadoul pentru mine. Nu pot să spun ce fericire a fost să aud muzica noastră şi că a fost atât de frumos”, a spus Jazzy Jo după vizionarea filmului.

Pornind de la o întâmplare reală, Poveste de dragoste aduce în prim plan o întrebare actuală: “Dacă un om poate fi fericit în viaţa personală şi viaţa profesională în acelaşi timp, la acelaşi nivel” (Raluca Aprodu). Un film despre compromisuri şi momentele în care poţi să le faci, „dacă compromisurile le faci pentru a-ţi fi bine şi mai bine”(Dragoş Bucur), despre greutăţile pe care le poţi întâmpina şi despre lucrurile care îţi dau puterea de a merge mai departe.

De fapt, acesta este singurul nostru scop. Dacă învăţăm să iubim înseamnă că ne-am prins despre ce este vorba. Iubirea îţi schimbă viaţa şi, chiar atunci când nu ai nimic în stomac, te simţi sătul.”, spune Smiley.

Din 27 noiembrie, Poveste de dragoste rulează în cinematografele din România, astfel: Bucureşti: Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City Mega Mall, Cinema City Sun Plaza, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema, Grand Cinema & More Băneasa, Cinema Muzeul Ţăranului, CineGrand Titan; Constanţa: Cityplex, Cinema City City Park; Cluj Napoca: Cinema City Iulius Mall, Cinema Victoria; Braşov: Cinema One, Cityplex; Oradea: Cinema Palace, Cortina Digiplex; Ploieşti: Cinema City Ploieşti Shopping City; Arad: Cinema City Atrium; Brăila: Cinema City; Râmnicu Vâlcea: Line Cinema, Cinema Geo Saizescu; Piteşti: Cinema Trivale; Focşani: Happy Cinema; Botoşani: CineGrand; Slobozia: Cinema Galax; Oneşti: Cinema Capitol; Adjud: Casa de Cultură; Mărăşeşti: Casa de Cultură; Odobeşti: Casa de Cultură; Bârlad: Cityplex Victoria; Lugoj: Cinema Bela Lugoşi.

Trailerul filmului poate fi vizionat pe YouTube:

Sau pe pagina oficială de Facebook a filmului:

Poveste de dragoste”a rulat în premieră internaţională în cadrul Festivalului Filmului de Dragoste de la Mons, unde a fost selectat în competiţia internaţională. Deasemenea, lungmetrajul a fost selectat la Festivalul Internaţional de Film de la Montreal şi în cadrul celei de-a 20-a ediţia a Festivalului Internaţional de Film Portobello.

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob şi Dan Chiriac. Poveste de dragoste a avut parte de o echipă de excepţie. Imaginea îi aparţine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru şi Cătălin Cristuţiu, iar muzica originală aparţine HaHaHa Production. Sunet, Dragoş Stanomir, iar mixajul, Cristinel Şirli (Creative Sound). Poveste de dragoste este produs de MediaPro Entertainment şi Zazu Film.

14904601

 

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response