NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

David Bisbal va concerta la Sala Palatului

de Madalina Cerban – Mediafax

Cântăreţul de muzică latino David Bisbal va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 18 martie 2015, potrivit site-ului oficial al artistului.

AFP/Mediafax FOTO

În urmă cu doi ani, cântăreţul spaniol David Bisbal le-a promis celor peste 4.000 de fani care l-au aplaudat la Sala Palatului, că va reveni în România cu un nou concert.

Astfel, David Bisbal va susţine în România un nou concert, tot la Sala Palatului, pe 18 martie 2015, de la ora 20:00, potrivit bilet.ro.

Concertul face parte din turneul internaţional “Tu y Yo”, prin care artistul îşi promovează cel mai recent material discografic, care va fi lansat şi la Bucureşti în prezenţa publicului.

Însoţit de instrumentiştii săi, David Bisbal le va oferi celor prezenţi la concert un show 100% live, menit să transmită vibraţiile melodiilor ritmate, dar şi emoţiile baladelor cu versuri sensibile. Din playlist-ul concertului de la Bucureşti nu vor putea lipsi melodiile de succes “Buleria”, “Corazon Latino”, “Premonicion” şi “Sin mirar atras”, dar şi piese în prima audiţie de pe noul album “Tu y Yo”.

În 11 ani de carieră, David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicală latino la nivel internaţional. A vândut peste 5 milioane de discuri şi a susţinut şapte turnee internaţionale şi peste 600 de evenimente în jurul lumii. A câştigat peste 60 de premii muzicale, printre care două Grammy şi disctincţia de cel mai bun artist latino din lume.

Cel mai recent album al său, “Tu y Yo”, lanst în luna martie a acestui an, a debutat direct pe locul întâi în 14 ţări, devenind cel mai vândut disc al anului în Spania şi depăşind recorduri de vânzări în prima săptămână de la lansare.

Pentru concertul de la Bucureşti au fost puse în vânzare bilete la următoarele preţuri: categoria VIP – 395 de lei, categoria I – 285 de lei, categoria a II-a – 198 de lei, categoria a III-a -110 lei şi categoria a IV-a – 80 de lei.

David Bisbal a mai cântat în România în noaptea de 31 decembrie 2012, la Revelionul organizat la Romexpo, dar şi în finala show-ului “Vocea României”, care s-a desfăşurat vineri seară.

13732624

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response