NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Daniel Prodan era în conflict deschis cu FRF şi Anghel Iordănescu: “Îmbătrâneşti urât, nea Puiule!”

Daniel Prodan se afla în conflict deschis cu Răzvan Burleanu, care l-a forţat să plece de la FRF, după ce fostul internaţional l-a atacat frontal în momentul în care a refuzat să achitele diurnele juniorilor U17. Acesta a cerut 100.000 de euro pentru a-și rezilia contractul, iar litigiul a ajuns și la DNA.

La începutul acestui an, Răzvan Burleanu a câștigat însă procesul și trebuia să primească daune morale în valoare de 25.000 de lei. Chiar și în ultimele zile, Prodan și-a menținut pe contul personal de facebook atacurile la adresa șefului FRF și ale colaboratorilor săi.

Citeşte şi Daniel Prodan a murit, lumea sportului este în stare de şoc. Reacţiile marilor fotbalişti

Cum te abandonează pe rând fiecare dintre cei cu care ai trăit atâtea si atâtea bucurii ! Păcat îmbătrânești urat nea Puiule“, scria Daniel Prodan, după apariţia în presă a motivelor conflictului dintre fostul selecţioner Anghel Iordănescu şi Gică Popescu.

Actuala conducere vrea sa spele creierele celor care vin din urma !!!! Fără Hagi , fără Dobrin fără Popescu, fără Lacatus , fără Raducioiu si lista poate continua ! Generația de Aur a scris istorie in fotbalul ROMANESC ! Un popor care nu își cunoaște istoria, este ca un copil care nu își cunoaște părinții“, este o altă postare a lui “Didi” Prodan, după ce FRF a decis ca pozele cu Hagi, Popescu, Dumitrescu ori Răducioiu, aflate pe pereții Centrului de fotbal de la Mogoșoaia, să fie date jos.

Daniel Prodan a fost unul dintre cei mai buni fundasi romani din anii ’90, dar s-a retras de pe teren la doar 30 de ani, din cauza unei accidentari. El a murit miercuri seara, în urma unui infarct, la doar 44 de ani.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response