NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Daniel Max Dragomir, de la VOCEA ROMÂNIEI, participă la „Dansez pentru tine” de la ProTv

de Mădălina CHIŢU Publicat la: 30.09.2012 14:15 Ultima actualizare: 30.09.2012 14:20

Daniel “Max” Dragomir, al cărui glas s-a făcut auzit în primul sezon al show-ului Vocea României, intră în această toamnă în ringul visurilor de la ProTv, unde va putea să-şi demonstreze nu doar talentul la dansat, cât mai ales generozitatea, dedicarea şi spiritul de echipă.

“Dacă eu şi partenera mea vom câştiga concursul, promit că vin cu ea în braţe de la Buftea până în Bucureşti”, declară hotărât Max. Tot ce îşi doreşte solistul este ca partenera lui să aibă încredere în el. “În toată perioada de cantonament pe primul loc vor fi doar ea şi familia ei. Concertele vor trece pe planul al doilea. Dacă e tristă, vreau să-i readuc zâmbetul pe buze, dacă e obosită, îi dau din energia mea. Împreună vreau să fim cea mai de succes pereche din acest concurs”, a mărturisit sincer Max.

Max este obişnuit însă cu ritmul de lucru alert. “Din decembrie anul trecut, de când s-a terminat primul sezon al emisiunii Vocea României, nu am mai avut timp liber. Nici nu mai ştiu cum este să ai un weekend liber. Am muncit enorm alături de trupa mea, Smashed Mosquito”, a povestit Max, cel care se aşteaptă să fie susţinut în competiţia visurilor de fostul său antrenor, Horia Brenciu.

Deşi vocea este cea care l-a adus în atenţia publicului, Daniel a cochetat cu dansul de mic. La 16 ani lucra deja la Teatrul de Revista “Fantasio”, din Constanţa. La 19 ani, când a venit în Bucureşti, a început să lucreze la Teatrul Naţional de Operetă. “În ambele teatre, în fişa postului scria “dansator”. Am în spate multe spectacole de teatru şi dans şi cred că asta mă califică să fac parte din această familie frumoasă care se cheamă Dansez pentru tine”, a declarat Max, hotărât să lupte cu toată fiinţa în această toamnă în ringul visurilor.

Intră în comunitatea Facebook Gândul, locul unde ziarul vorbeşte cu tine

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response