NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Cursa de ratuste pe Dambovita. Castigatorul ia 1.000 de euro

O cursa de 5.000 de ratuste de plastic va avea loc sambata, pe raul Dambovita, in Bucuresti, premiul cel mare acordat participantului castigator fiind 1.000 de euro.

Cursa incepe la ora 13:00 si se desfasoara intre Podul Hasdeu si Podul Izvor.
Evenimentul are scop caritabil: ajutorarea copiilor hipoacuzici.

Inscrierea in concurs a inceput deja din data de 5 iulie si se face pe site-ul www.cursaderatuste.ro, o donatie de 10 lei asigurand participarea la cursa cu o ratusca.

Fondurile stranse in cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru a oferi o sansa copiilor hipoacuzici de varste foarte fragede prin achizitionarea de proteze auditive performante. Protezele actioneaza prin stimularea nervului auditiv, stopand astfel procesul care conduce la pierderea totala a auzului.

Pentru a rasplati sustinerea si implicarea in aceasta cauza a participantilor la cursa, ratustele castigatoare vor fi premiate de catre sponsori.

Premiul cel mare, acordat posesorului primei ratuste care trece de linia de finish, este de 1.000 de euro, la care se adauga alte premii speciale.

Iata un montaj video cu editia de anul trecut a cursei.

Deschiderea evenimentului va fi facuta de intrecerea ratustelor gigant apartinand sponsorilor, un spectacol plin de culoare, in care fiecare ratusca va purta insemnele companiei sponsor.

Rotaract Bucuresti Triumph face parte din reteaua cluburilor Rotaract, care reprezinta aripa tanara a Rotary International, din care fac parte tineri cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul si cetatenia responsabila prin serviciul in folosul comunitatii.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response