NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Cum şi-a primit David Beckham “botezul” în echipa Manchester United. “A fost unul dintre cele mai jenante momente”

Publicat la: 30.11.2013 20:35 Ultima actualizare: 30.11.2013 20:35

Fotbalistul englez David Beckham a făcut recent o serie de dezvăluiri legate de „botezul” primit din partea colegilor de echipă de la Manchester United.

Sportivul a mărturisit că a fost nevoit să imite un act sexual în timp ce privea o fotografie dintr-un calendar cu fostul fotbalist Clayton Blackmore, relatează The Mirror.

„Cu toţii am avut parte de un test de iniţiere pe care a trebuit să-l trecem în faţa întregii echipe; acela a fost unul dintre cele mai jenante momente”, şi-a amintit Beckham. „Faptul că a trebuit să mă uit la calendarul cu Clayton Blackmore şi să fac anumite lucruri… Îmi este ruşine şi să povestesc”, a adăugat el.

Întreg incidentul a fost dezvăluit într-un documentar intitulat „The Class of 92”, în care apar şi alte staruri de la Manchester United, precum Nicky Butt, Gary şi Phil Neville, Paul Scholes şi Ryan Giggs.

Pe de altă parte, fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a Angliei, consideră că Brad Pitt ar fi cel mai potrivit să interpreteze rolul lui, în cazul în care s-ar face un film despre viaţa sa.

„Cred că Brad ar fi alegerea evidentă. Mi-ar plăcea ca Brad să joace rolul meu – el sau Leonardo DiCaprio, unul dintre cei doi. Sau Bradley Cooper. Băieţii nu arată deloc rău”, a declarat David Beckham în timpul unei emisiuni difuzate pe Talksport Radio.

David Beckham, care este căsătorit cu Victoria, fosta membră a trupei Spice Girls, şi-a încheiat cariera la echipa franceză Paris Saint-Germain în luna mai. El spune că se menţine în formă datorită celor patru copii ai săi: Brooklyn, în vârstă de 14 ani, Romeo, în vârstă de 12 ani, Cruz, în vârstă de nouă ani şi Harper, în vârstă de doi ani.

„Timp de patru luni chiar nu am făcut deloc mişcare, dar apoi am început treptat să fac sport, alerg după patru copii”, a afirmat fotbalistul în vârstă de 38 de ani.

„Cred că Victoria se aştepta să pun câţiva centimetri în jurul taliei, dar, slavă Domnului, asta nu s-a întâmplat încă”, a mai spus Beckham în cele din urmă.

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response