NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Cum poti deveni ordonat, in 7 pasi simpli

Ordinea te ajuta in viata de zi cu zi. Unui om care stie mereu unde ii sunt lucrurile totul i se va parea mult mai usor si va atinge mult mai repede succesul. Vrei si tu sa fii o astfel de persoana? Este foarte simplu. Trebuie sa iei in calcul urmatorii pasi.

Pastreaza doar ce-ti trebuie

Niciodata oamenii ordonati nu vor pastra facturi vechi, tot felul de reviste sau alte lucruri neimportante. Vor avea foarte putine obiecte decorative, ceea ce ii va ajuta sa termine mai repede curatenia. De aceea, la ei totul este pus mereu la punct, arata Care2.

Toate lucrurile au un loc al lor

Nu-ti pune ochelarii in locul sprayului de sters praful sau invers. Fiecare lucru are propriul loc si mereu va fi pus acolo. In acest fel economisesti si timp, pentru ca nu vei sta 30 de minute incercand sa-ti gasesti cheile.

Ordine peste tot, nu doar la suprafata

Curatenia si ordinea sunt necesare peste tot, nu doar pe mobila sau in locurile vizibile. Asta inseamna ca trebuie sa ai destule umerase si rafturi, pentru ca hainele sa fie asezate cum trebuie.

Ia-ti notite

Vrei sa-ti amintesti si tu de toate aniversarile sau sa nu uiti sa trimiti un mail important la serviciu? Noteaza-ti toate aceste mici detalii, daca nu vrei sa mai uiti de ele.

Iti setezi prioritati si termene limita

Astfel nu vei mai intra niciodata in criza de timp si nu te vei da cu capul de pereti ca nu ai terminat ceva, tocmai pentru ca ti-ai setat din timp termenele limita.

Nu lasa pe maine ce poti face astazi

Oamenii ordonati nu amana ceea ce trebuie sa faca acum. Chiar daca depun mai mult efort, ei vor face la timp tot ceea ce trebuie.

Curata, pe masura ce murdaresti

De exemplu, bucatarii ordonati nu vor lasa niciodata vasele de spalat la sfaritul gatitului, ci le vor curata pe masura ce le murdaresc. Urmeaza-le exemplul.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response