NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Cum ne putem proteja de fraudele online. Expertul american în securitate Darren White, invitatul lui Lucian Mîndruţă la “Schimbă vorba”

Invitat de Lucian Mândruţă la emisiunea Schimbă vorba, expertul american în securitate Darren White a vorbit despre atacurile informatice şi fraudele online, probleme reale cu care se confruntă multe companii, din România şi din străinătate.

Expertul a tratat aceste subiecte atât în cadrul emisiunii “Schimbă vorba” de luni, 30 iunie, cât şi pe blogul personal, Ask Darren White About Security.

Printre temele abordate de expertul american s-a numărat şi cea a înregistrărilor făcute în cazul lui Mircea Băsescu. Referitor la acest subiect, White a comentat: “Trebuie să fii atent cum îţi foloseşti serviciile, să te asiguri că le foloseşti în scopurile pentru care au fost create. Şi din păcate, în acest caz… trebuie să fiu atent cum comentez… România are reputaţia de a-şi folosi serviciile secrete pentru a servi anumitor interese politice.”

White a activat ca agent al Serviciilor Secrete SUA timp de 25 de ani, iar după retragerea din activitate a pus, în România, bazele companiei de consultanţă ASC Global Security.

 

12862767

 

 

Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response