NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Cum crezi că este posibil aşa ceva? Toate femeile o INVIDIAZĂ pentru că ei i se întâmplă ASTA de câte ori se spală pe dinţi. Şi asta nu e tot

Publicat la: 28.11.2013 10:32 Ultima actualizare: 28.11.2013 10:39

Cosmopolitan.com publică 8 lucruri mai puţin cunoscute despre orgasm.

1. Fetuşii se pot masturba în uter, acest lucru fiind demonstrat de radiologi.

2. Deoarece orgasmul este un reflex al sistemului nervos, el poate fi provocat şi fără stimularea organelor genitale. Este celebru cazul unei femei care avea orgasm de fiecare dată când se spăla pe dinţi.

3. Oamenii aflaţi în moarte clinică pot avea orgasm, prin stimularea nervilor spinali în punctul potrivit.

4. Orgasmele pot cauza respiraţie neplăcută. Conform doctorului Theodore van de Velde, după o oră de sex, respiraţia femeilor poate avea “un miros uşor de spermă”.

5. Orgasmele pot vindeca sughiţul. Astfel, persoanelor care sughiţă abundent li se recomandă să se masturbeze.

6. Unii fermieri masează părţile intime ale scroafelor, atunci când le înseminează artificial, pentru a spori şansele ca acestea să rămână gravide.

7. Mai mulţi doctori au ataşat o cameră de mici dimensiuni în vârful unui penis, pentru a vedea ce se întâmplă în interiorul vaginului, atunci când femeia ajunge la orgasm. Din păcate pentru ei, dispozitivul nu a funcţionat.

8. Un doctor a realizat un experiment pentru a afla care este cea mai lungă ejaculare. “Câştigătorul” a ejaculat la o distanţă de 2,4 metri.

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response