NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Cum a aflat Pepe de existenta lui Tudy în viaţa Oanei: “De atunci nu am făcut dragoste”.

Printre subiectele aduse în discuţie s-a numărat si infidelitatea Oanei, respectiv episodul în care aceasta a avut o relaţie cu Tudi. Cu această ocazie, el şi-a amintit şi cum a ajuns să afle că soţia lui are un amant. “Îi prind impreună. Aveam filmuleţe, aveam mesaje, mailuri. Îi văd şi plec. După ce i-am văzut, mă duc acasă. Dimineaţă, ea mă sună şi îmi spune că e prietenul ei de 10 ani şi că a stat cu el pe Andrei Mureşanu. Eu râdeam în sinea mea. El avea 25 de ani, nu putea umbla cu Oana cu 10 ani în urmă. Voiam să văd până unde merge cu minciuna. Din momentul în care am prins-o nu am mai putut. Nu am mai făcut dragoste în perioada respectivă. Dormeam unul lângă celălalt, atunci când ea nu adormea pe mochetă”, a declarat Pepe în emisiunea Cancan Tv, difuzată de luni până joi pe Acasă TV, de la ora 22:00.

La rândul ei, Oana i-a spus fostului soţ că nu i se pare normal că s-a însurat şi că a făcut un copil la mai puţin de un an de la divorţul lor. “Dacă eu voiam să-l parchez cu un copil puteam. Dar eu nu fac copil decât dacă simt. Nu suport bărbatul care impune când să faci un copil şi nici femeia care face un copil să “parcheze” pe cineva. Nu poate doar copilul să ţină împreună un cuplu. Tine un an sau doi, nu mai mult. Eu nu m-am simţit capabilă să port de grija unui copil. Nu regret că nu am un copil. Nu ţi se pare că m-ai îngropat prea repede, Pepe? În mai puţin de un an te-ai însurat, ai făcut şi copil, mai ai puţin şi faci şi nepoţi”, i-a spus Oana.

Eu de când am aflat că m-ai înşelat nu m-am gândit decât cum spă fac să-mi refac viaţa. Eu cu Raluca nu m-am certat niciodată. Vrei să mă crezi bine, e problema ta. Care e problema ta dacă vin târziu acasă? Văd că ai o problemă cu mine. Te rog nu te mai lega de familia mea, ca să nu mă iau şi eu de Marty. Eu reacţionez când te iei de familia mea. Las-o pe Raluca în pace, e soţia mea şi o să fie până la adânci bătrâneţi. Dar tu te vezi singură la adânci bătrâneţi, înconjurată de pisici?”, i-a spus Pepe iritat deja de acest subiect.

Da, mă văd. Deşi pe tine nu te interesează personajul Oana Zăvoranu, pe mine mă interesează persoana ta”, a spus Oana.

La sfârsitul emisiunii, Oana a îngropat definitiv securea războiului şi i-a cedat lui Pepe cămăruţa “discordiei”, acea încăpere de 2 metri pătraţi care îl va ajuta pe solist să vândă casa.

“E dureros să te războieşti cu om pe care l-ai iubit foarte mult. La un moment dat a fost ură între noi, acum mă bucur că îi este bine”, a încheiat Oana.

“Mai mult decât un dialog civilizat nu va putea fi între noi. Eu am o altă viaţă, am o altă familie, ea vrea să plece din ţară”, a încheiat şi cântăreţul.

Cancan.ro

Articole asemanatoare

Leave a Response