NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

CONCORDIA CHIAJNA – PETROLUL LIVE VIDEO

CONCORDIA CHIAJNA – PETROLUL PLOIEŞTI LIVE VIDEO ONLINE.

CONCORDIA CHIAJNA – PETROLUL LIVE VIDEO: Ilfovenii n-au simțit gustul victoriei în acest sezon, reușind un singur punct și ocupă poziția a 11-a în Liga 1. Ploieștenii sînt “lanterna roșie” a campionatului, acumulînd două puncte de la începutul sezonului, însă au pornit cu un dezavantaj de 6 puncte și acum au -4 puncte.

CHIAJNA – PETROLUL este LIVE VIDEO aici, aici şi aici.

CONCORDIA CHIAJNA – PETROLUL LIVE VIDEO Echipele probabile:

Chiajna: Fl. Iacob – Bărboianu, Mamele, R. Tincu, Bucurică – M. Cristescu, G. Giurgiu – M. Constantinescu, Purece, Serediuc – R. Răducanu

Petrolul: Pecanha – Beța, Benga, Faug-Porret, Rippert – L. Marinescu, Ropotan – Nepomuceno, Zoubir, Varga – Moussa

Discordie la Chiajna

Concordia Chiajna este aproape să-și piardă golgheterul din sezonul trecut. Mihai Dina, marcator a nouă goluri, nu mai este dorit la echipă de către antrenorul Marius Baciu. Surse din interior spun că între cei doi ar fi avut zilele trecute un schimb dur de replici, la unul dintre antrenamente.

Afirmațiile sursei Digi Sport sunt argumentate și de faptul că atacantul oltean este la al doilea meci consecutiv când nu a fost oprit în lotul de 18. Este al doilea conflict între Marius Baciu și un jucător al Concordiei, după cel din primăvară cu Lovin. Sursa citată mai spune că Baciu încearcă să elimine de la echipă jucătorii cosiderați apropiați lui Marius Șumudică, fostul tehnician de la Chiajna.

Contactat de Digi Sport, atacantul Dina nu a  confirmat, dar nici nu a infirmat conflictul cu antrenorul Baciu: “Nu au fost nicun scandal între mine și antrenor. Este adevărat, am avut o discuție cu dânsul, pentru că sunt nemulțumit că nu joc și nici motivul pentru care nu sunt în lot nu-l înțeleg. Ar trebui sa-mi spună cineva dacă mai este sau nu nevoie de mine.

Înainte de startul campionatului, am avut o discuție pentru un transfer afară, dar am dorit sa-mi respect angajamentul cu Concordia. Eu am vrut să fiu corect față de acest club. Vreau să știu dacă se mai contează sau nu pe mine, pentru a ști ce fac.”

Dina a vorbit și despre relația cu fostul său antrenor Șumudică:“Recunosc că a fost unul dintre antrenorii cu care m-am înțeles cel mai bine. Nu am mai vorbit cu dânsul în ultima perioadă, pentru a nu lăsa loc de interpretări.

Știu că este în căutare de atacant, dar nu am fost contactat, chiar dacă la Astra nu cred că ar fi probleme de acomodare, pentru că sunt mai mulți jucători alături de care am lucrat la Concordia și Craiova. Acum, prioritate pentru mine este să joc sau să-mi rezolv situația la Chiajna și după voi vedea unde voi juca în viitor.”

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response