NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Concluzia lui Christoph Daum dupa patru luni in Romania: Presa distruge fotbalul romanesc

Selectionerul Christoph Daum a tras concluziile dupa patru luni petrecute in Romania. El este de parere ca jurnalistii sunt cei care distrug fotbalul romanesc.

Neamtul afirma ca atitudinea negativista si criticile dupa infrangeri sunt cel mai simplu mod prin care jurnalistii romani distrug fotbalul.

“Realitatea e ca majoritatea presei, cu sustinerea unor personaje de aici, distruge fotbalul romanesc. Nu vad nicio viziune, e doar negativism, nu se da nicio mana de ajutor, doar se distruge imaginea fotbalului romanesc.

E foarte important sa se construiasca imaginea unui fotbal puternic si unit. E important si pentru fani, si pentru sponsori, dar acum tot ce se face e sa se distruga”, a spus Daum pentru Lead.

De asemenea, Daum sustine ca evenimentele negative din fotbalul romanesc sunt rodul unor evenimente petrecute in ultimii an.

“Daca ne uitam afara, vedem cum se dezvolta fotbalul, ne dam seama ca ce se petrece azi in fotbalul romanesc nu e ceva ce tine de evenimente de acum 3-4 luni, ci consecinta unui sistem vechi de 10-15 ani”, a completat Daum.

In cinci meciuri pe banca echipei nationale, Christoph Daum a inregistrat o victorie, doua remize si doua infrangeri.

C.S.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response