NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

#Colectiv 1 AN. Duminică sunt restricții de trafic în București pentru a permite desfășurarea evenimentelor de comemorare

Traficul auto va fi restricţionat pe mai multe artere din Capitală, duminică, între orele 09.30 – 23.00, pentru desfăşurarea activităţilor de comemorare a victimelor incendiului din Colectiv, a anunțat Poliția Rutieră.

Circulaţia rutieră va fi restricţionată progresiv, pe strada Bucur, între Strada Gârle, Strada Verzişori şi străzi care converg spre strada Piaţa Bucur, între orele 12.00 – 23.00, în funcţie de numărul participanţilor la activităţile de comemorare a victimelor incendiului din Colectiv.

Activitățile de comemorare vor avea loc în zona de acces Fabrica Pionierul – Piaţa Bucur.


Citește și:  Raed Arafat explică de ce nu a demisionat după tragedie: Ne-am obişnuit ca la fiecare situaţie de urgenţă cineva să plece

Raed Arafat a ales să rămână în funcție întrucât nu consideră că a fost vorba de neglijenţă în intervenţia de la incendiu. În schimb, persoanele care i-au cerut demisia au avut “anumite motive”, spune secretarul de stat.


Pentru comemorarea victimelor incendiului din clubul Colectiv sunt programate două marşuri, duminică, 30 octombrie. Un marş tăcut va începe la ora 13.00, autorizaţia fiind valabilă până la ora 16.00. Pentru al doilea eveniment, oamenii se vor strânge în Piaţa Universităţii la ora 14.00, de unde vor pleca către Colectiv.

Tot duminica, la ora 12.00, Asociaţia Colectiv GTG 3010 inaugurareză un monumentul ridicat în amintirea celor 64 de tineri decedaţi în urma incendiului, în piaţeta din faţa fostului club Marş 2 Colectiv.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response