NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Coca Cola si Pepsi contin alcool

Oamenii de stiinta au descoperit alcool in componenta mai multor bauturi racoritoare, printre care se numara Coca Cola si Pepsi.

Cantitatea nu este mare, insa problema este ca acest lucru nu a fost anuntat pana acum si ridica un mare semn de intrebare pentru cei carora religia nu le permite consumul de alcool, arata JD Journal.

Cantitatea este de 10 mg la litru, adica 0,001% alcool, dar musulmanii vor fi suparati pe motiv ca religia le permite sa bea Cola, dar nu si alcool.

In total au fost testate 19 bauturi cola, iar doar noua dintre ele nu contineau alcool. Printre cele care contin alcool se numara Coca Cola, Pepsi Cola, Coca Cola Zero si Coca Cola Light.

Michel Pepin, directorul stiintific de la Coca Cola, a declarat ca este posibil ca urmele de alcool sa apara in urma procesului de producere a bauturii in conformitate cu reteta sa secreta.

Pepin a precizat ca reprezentantilor musulmanilor din Paris le-a fost oferit un certificat prin care se atesta faptul ca acestia au voie sa consume Coca Cola.

Un purtator de cuvant al Pepsi a declarat ca unele bauturi racoritoare pot contine urme de alcool din cauza ingredientelor utilizate.

Rezultate studiului au fost publicate in revista franceza “60 de milioane de consumatori”.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response