NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Coadă stranie la Direcția Permise Auto. Dimineața e îmbulzeală scandaloasă, după ora 12.00 nu mai este nimeni în fața ghișeelor | GALERIE FOTO

Ministrul de Interne, Dragoș Tudorache, i-a convocat vineri dimineață, la sediul Ministerului, pe prefecții din București și Ilfov.

Tema întâlnirii este rezolvarea situației de la sediul DRPCIV București, unde sunt cozi de sute de solicitanți, mai ales la primele ore ale dimineții.

La sediul din București al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Auto (DRPCIV) se prelucrează solicitări venite din București și din județul Ilfov.

Unii solicitanți se prezintă la sediul DRPCIV încă de dimineață și sunt nevoiţi să aştepte mai multe ore până ajung la ghişee. Ministrul Afacerilor Interne, Dragoș Tudorache, declara acum două zile că problemele sunt complexe şi structurale și că rezolvarea lor “va lua timp”.

„Mâine dimineaţă (vineri, n.r.) am chemat prefecţii de la Ilfov şi Bucureşti, împreună cu conducerea Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, pentru a găsi soluţii. Problemele sunt complexe şi structurale, pentru care rezolvarea va lua timp, dar voi cere şi soluţii imediate, cu impact în zilele următoare”, a spus ministrul Dragoş Tudorache.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response