NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Clipul zilei: Ursul care se da in leagan in Siberia

Un pui de urs brun a fost surprins cu ajutorul camerei de filmat cand incerca sa se dea in leagan intr-un oras din Siberia.

Inregistrarea video, realizata la un loc de joaca din Kolpasevo, arata un pui de urs brun care nu prea reuseste sa se legene din cauza dimensiunilor sale, scrie UPI.com, care citeaza Siberian Times.

Serghei Ielnikov, padurar pentru regiunea Kolpasevo, a declarat ca puiul de urs apartinea unei companii de circ care se afla in zona respectiva pentru sustinerea unor spectacole.

Padurarul a adaugat ca ursul, care avea un colier la gat, era sub supravegherea unui ingrijitor, chiar daca in inregistrarea video nu apare persoana respectiva.

“Am primit mai multe telefoane de la localnici care au vazut ursul in parc, dar am aflat ulterior ca puiul de urs brun fusese scos la plimbare de ingrijitorul sau”, a spus Ielnikov, adaugand ca nu crede ca animalul era periculos, din moment ce apartinea unei companii de spectacole de circ si se afla sub supravegherea ingrijitorului.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response