NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Ce sa nu ratezi cand vizitezi Scotia (Galerie foto)

Scotia ofera o impletire perfecta intre traditie si inovatie, cu peisajele sale de un verde nesfarsit, dar si cu orasele aglomerate, fiind una dintre cele mai intrigante destinatii de vacanta.

Plajele si stancile salbatice te vor lasa fara glas, potrivit Hello Online. In plus, nu uita de monstrul din Loch Ness, care salasluieste in apele din aceste zone.

Datand din secolul XIII, castelul Stirling este cel mai mare si mai semnificativ din Scotia, atat din punct de vedere istoric, cat si arhitectural. Intrarea este libera (spre deosebire de castelul din Edinburgh) si il gasesti la 76 de metri deasupra unui vulcan stins.

Insula Mull

Scotia este un spectacol al vietii salbatice, iar Insula Mull se afla, poate, pe primul loc, din acest punct de vedere. Daca o vizitezi, ai toate sansele sa vezi in apele din apropiere delfini, foci, orci, rechini si o multime de astfel de creaturi.

Muntii Cairngorm

Acestia ofera conditii minunate pentru schiat si se afla aproape de orasul Aviemore. Culmile pudrate si pantele abrupte vor incanta orice schior profesionist, dar il vor si provoca in acelasi timp.

Edinburgh

In Edinburgh sunt tot felul de festivaluri si festivitati, multe restaurante unde poti consuma mancare traditionala, dar si whisky scotian. In plus, nici berea de aici nu e de lepadat.

Nu rata localuri precum restaurantul Castle Terrace sau The Boat House, unde vei consuma carne de caprioara, mazare zdrobita si alte mancaruri traditionale.

Cazare la castel

Poti sa te cazezi in Turnul Ackergill, in Caithness, acesta fiind un castel care dateaza din secolul XV. Se afla aproape de Marea Nordului si este hotelul din Scotia unde vei simti cel mai bine stilul de viata al celor cu sange nobil.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response