NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Ce le cere această tânără din Timişoara bărbaţilor este INCREDIBIL: „Îmi faci ASTA şi primeşti 500 de euro!”

Anunţul făcut pe Facebook de o frumoasă tânără din Timişoara a devenit viral pe internet, fiind preluat chiar şi de presa din Marea Britanie. Adelina caută un bărbat care să o lase însărcinată, în schimbul a 500 de euro.

„Femeie 25 ani caut bărbat dispus să mă lase însărcinată în schimbul a 500 de euro”. Motivul? Adelina ar fi prea independentă pentru o relaţie, aşa că vrea un copil pe care să-l crească singură, potrivit The Mirror.

„Pentru 500 de euro tu te distrezi, eu mă aleg cu un copil”, ar mai fi scris tânăra în anunţ. Banii îi vor fi daţi de tânără alesului.

Potrivit publicaţiei britanice, Adelina Albu nu este interesată de un iubit deoarece consideră că „bărbaţii sunt prea imaturi”.  

La scurt timp după publicarea anunţului, foarte mulţi bărbaţi s-au arătat interesaţi de ofertă. „Dacă vrei copil cu ochii verzi şi păr blond, caută-mă”, scrie cineva. „Sunt interesat”, este un alt comentariu publicat de un bărbat la anunţul tinerei. Altul scrie: „O fac fără bani! Eştie hot”.

Sunt, însă, şi persoane care condamnă gestul Adelinei. „De fapt… copilul va fi vândut?”, întreabă cineva. „Mult suces, dar acel copil are nevoie şi de mamă şi tata, mai gândeşte-te Adelina”, scrie un tănăr. 

Pe numele tinerei a fost deschisă chiar şi o pagină pe Facebook, în care bărbaţi din toată lumea îşi oferă „serviciile”. 

14031061

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response