NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Cauti iubirea vietii tale? Secrete care te ajuta

Atunci cand esti in cautarea iubirii, trebuie sa stii de ce trebuie sa te feresti. Unele pericole sunt mai mari decat altele, asa ca trebuie sa fii foarte atent la detalii.

Alcoolul

Daca ai iesit in oras cu cineva si observi ca are obiceiul sa consume alcool, acesta este un mare defect la care trebuie sa ai grija, scrie Fox News.

Uneori, oamenii consuma alcool pentru ca sunt stresati, asa ca este bine sa vezi cat de mult bea celalalt pentru a-ti da seama daca are probleme cu alcoolul.

Intrebarile personale

Daca mergi la o intalnire, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ii destainui celuilalt amanunte din viata ta personala. Detaliile si comentariile in aceasta privinta trebuie sa ramana generale la primele intalniri.

Sexul

Daca celalalt vorbeste despre preferintele pe care le are in materie de sex inca de la primele intalniri, poti avea de-a face cu o persoana dependenta de sex.

Acest lucru arata ca el sau ea nu are respect pentru anumite limite si nu este o persoana cu care ai putea avea o relatie sanatoasa.

Comportamentul fata de ceilalti

Daca esti la o intalnire cu o persoana care se poarta urat cu angajatii din acel local, nu ai sa rezolvi nimic atragandu-i atentia.

Ceea ce poti face este sa iti pastrezi energia pentru cineva mai bun pentru tine. Daca continui cu acea persoana, vei primi si tu mai devreme sau mai tarziu acelasi tratament.

Gelozia

O persoana geloasa poate fi observata inca de la inceput. Daca la primele intalniri celalalt iti pune multe intrebari legate de relatiile tale din trecut, atunci nu ai gasit ceea ce cautai.

Aceasta trasatura este foarte greu de schimbat la un om si, de asemenea, si greu de suportat.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response