NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

BREAKING NEWS: Accident în lanţ pe A2. ISU a activat planul roşu. Sunt cel puţin 4 morţi şi 20 de răniţi. FOTO

UPDATE 9:40. Din primele date a reieşit că accidentul s-a soldat cu aproximativ 20 de victime, dintre care patru decedate, potrivit unui comunicat al Poliţiei Rutiere. 15 maşini s-au ciocnit, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada A2, pe sensul de mers către Constanța, la kilometrul 67. ISU a activat planul roşu.

UPDATE. Au fost chemați pompierii din Călărași și cei din București. Intervin la această oră cel puțin 4 autoutilitare de descarcerare. Două persoane sunt prinse între fiarele contorsionate.

Potrivit Centrului Infotrafic, impactul s-a produs din cauza ceții.

——————-

Două persoane sunt în stare mai gravă, iar echipajele de urgenţă analizează dacă este necesar trimiterea unui elicopter SMURD pentru preluarea măcar a uneia dintre aceste victime.

Este posibil ca accidentul să fi fost cauzat de ceaţă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța, traficul rutier este întrerupt pe sensul de mers către Constanța, la kilometrul 67 şi recomandă conducătorilor auto să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Totodată, recomandă celor care încheie coloanele de autovehicule care se formează în zona producerii accidentului să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei ce vin din spate să încetinească în timp util.

Foto: printscreen Realitatea TV, Facebook

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response