NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Brad Pitt, contraatac la adresa Angelinei Jolie. Actorul cere custodia comună a copiilor săi

Actorul american Brad Pitt a adresat o cerere judecătorului în care a cerut custodia comună a copiilor săi cu Angelina Jolie, ca răspuns la acțiunea de divorț declanșată de soția sa pe 20 septembrie, scrie sâmbătă The Hollywood Reporter, citat de Agerpres.

În cererea de divorț formulată în septembrie Angelina Jolie ceruse custodia exclusivă a celor șase copii ai cuplului, care au vârste între 8 și 15 ani.

Custodia copiilor este cel mai dificil moment al divorțului celor doi actori după cei doi ani de căsnicie și 12 de relație. Autoritățile americane investighează momentul invocat în cererea de divorț de Angelina în care Brad Pitt ar fi avut o dispută cu membrii ai familiei sale în timpul unei călătorii cu avionul personal la jumătatea lunii septembrie. Cuplul a obținut un acord temporar privind custodia copiilor pe baza căruia actorul american își poate vizita copiii pe durata investigației unei agenții de protecție a copiilor din Los Angeles.

Rezultatele finale ale anchetei pot influența acordarea custodiei de către judecător, chiar dacă de obicei instanțele din statul California sunt în favoarea custodiei comune. În cererea pe care Brad Pitt a adresat-o vineri judecătorului nu sunt specificate detalii concrete cu privire la divorțul cuplului, însă actorul invocă diferențe ireconciliabile și nu face referire la vreun acord prenupțial care ar putea stabili cum își împart cei doi bunurile. Brad Pitt face trimitere la data de 15 septembrie, ca fiind ziua separării cuplului, la doar o zi după presupusa altercație din avion cu fiul său Maddox, în vârstă de 15 ani.

Brad Pitt și Angelina Jolie au vândut recent o proprietate în New Orleans pentru suma de 4,9 milioane de dolari. Actorul poate fi văzut din 23 noiembrie pe marile ecrane alături de Marion Cotillard în thrillerul ”Allied”, iar Angelina Jolie Pitt a încheiat în acest an filmările la cel de-al patrulea film al său, în calitate de regizoare, ”First They Killed My Father” despre regimul khmerilor roșii din Cambodgia. 

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response